[HL2:DM] Jetpack use in [BMS]

Please post any questions about developing your plugin here. Please use the search function before posting!
User avatar
Painkiller
Senior Member
Posts: 722
Joined: Sun Mar 01, 2015 8:09 am
Location: Germany
Contact:

[HL2:DM] Jetpack use in [BMS]

Postby Painkiller » Sat May 07, 2022 3:39 pm

I am getting this error, could someone help me fix it ?

Code: Select all

2022-05-07 17:37:26 - sp.hooks.exceptions   -   EXCEPTION   [Source.Python]
[SP] Caught an Exception:
Traceback (most recent call last):
  File "../addons/source-python/packages/source-python/listeners/tick.py", line 79, in _tick
    self.pop(0).execute()
  File "../addons/source-python/packages/source-python/listeners/tick.py", line 160, in execute
    return self.callback(*self.args, **self.kwargs)
  File "../addons/source-python/packages/source-python/listeners/tick.py", line 607, in _execute
    self.callback(*self.args, **self.kwargs)
  File "../addons/source-python/plugins/aux_jetpack/aux_jetpack.py", line 207, in _jetpack_think
    aux = self.get_network_property_float('m_HL2Local.m_flSuitPower')

ValueError: Unable to find property 'm_HL2Local.m_flSuitPower'.
User avatar
Articha
Junior Member
Posts: 12
Joined: Tue Sep 21, 2021 12:13 pm
Location: Russia

Postby Articha » Mon May 09, 2022 12:16 pm

Code, where exception is raised? I think, you trying to get property on wrong entity. May be this function called on bot?
cssbestrpg
Senior Member
Posts: 234
Joined: Sun May 17, 2020 7:56 am
Location: Finland
Contact:

Re: [HL2:DM] Jetpack use in [BMS]

Postby cssbestrpg » Mon May 09, 2022 6:28 pm

That error is caused, because the game doesn't have that property, when it tries get the property that doesn't exists, it causes that value error
User avatar
Articha
Junior Member
Posts: 12
Joined: Tue Sep 21, 2021 12:13 pm
Location: Russia

Re: [HL2:DM] Jetpack use in [BMS]

Postby Articha » Wed May 11, 2022 1:34 pm

cssbestrpg wrote:That error is caused, because the game doesn't have that property, when it tries get the property that doesn't exists, it causes that value error
It's may be caused due to entity change. Your function can be called for another entity. Check for that. Also, send code or explain [BMS] to me. Personally I don't understand where find code.
cssbestrpg
Senior Member
Posts: 234
Joined: Sun May 17, 2020 7:56 am
Location: Finland
Contact:

Re: [HL2:DM] Jetpack use in [BMS]

Postby cssbestrpg » Wed May 11, 2022 1:44 pm

Articha wrote:
cssbestrpg wrote:That error is caused, because the game doesn't have that property, when it tries get the property that doesn't exists, it causes that value error
It's may be caused due to entity change. Your function can be called for another entity. Check for that. Also, send code or explain [BMS] to me. Personally I don't understand where find code.


Painkiller tried use the code in Black Mesa which was created for Half-Life 2: DeathMatch.
So i adoubt the property the code uses doesn't just exists in Black Mesa, but i can't tell for sure, since i don't have Black Mesa
User avatar
Painkiller
Senior Member
Posts: 722
Joined: Sun Mar 01, 2015 8:09 am
Location: Germany
Contact:

Re: [HL2:DM] Jetpack use in [BMS]

Postby Painkiller » Mon May 16, 2022 8:23 am

Hello, just read this.

@cssbestrpg is right, I tried to use it in BMS.

Return to “Plugin Development Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest